O nama

Prostor iznutra

Konoba Krculi ima tradiciju dugu 40 godina. Sve je započelo davne 1969. godine u selu Krculi nedaleko Žminja, kada su naši djedovi i bake odlazili u gradove prodavati dobra uzgojena na imanju. Tako su stekli poznanstva i zainteresirali goste iz velikih gradova da posjete istarsko selo, da uživaju u miru i ljepoti prirode i okusima prave istarske kuhinje. Nekada je postojala mala konobica i ognjište gdje su se gosti družili sa domaćinima i upoznali težak način života radišnih ljudi.

Tako se je razvio prvi seoski turizam u Istri. Danas je iz tog malog agroturizma nastala konoba koja ugošćava veći broj ljudi, ali i dalje uz pjesmu i folklor nastojimo prikazati kako je to nekada bilo.

Ulaz u konobu

Mnogobrojni domaći i strani gosti organiziraju ručkove, večere i druge proslave u Konobi Krculi. Idealno je mjesto i za svadbene svečanosti, može primiti do 300 gostiju, a zbog jedinstvenog ambijenta, posebne ponude domaćih specijaliteta konobe i besprijekorne usluge, mnogi se parovi odlučuju upravo tu započeti zajednički život.

Otvoreni smo cijele godine

Radno vrijeme: po najavi i uz prethodnu narudžbu

Kapacitet: 300 osoba

Gosti konobe na raspolaganju imaju parkiralište

Dobrodošli u Konobu Krculi

Kontakt podaci

Obrt za ugostiteljstvo Staver
Krculi 5, 52341 Žminj, HR

T: ++ 385 52 846 638
F: ++ 385 52 846 596
M: ++ 385 98 323 680

E: [email protected]

Potražite
nas na karti